2

2023 sportief van start met SAM Sportweek Winter

Activiteiten voor jeugd in Ede, Otterlo, Lunteren en Bennekom

EDE – Na een vakantieweek met kerstdiner en oliebollen is januari 2023 een mooi moment om sportief het jaar te starten. Dat is voor kinderen en jeugd helemaal aantrekkelijk. Sportservice De Vallei houdt namelijk de eerste week van januari SAM Sportweek Winter. Samen met diverse sportaanbieders komen de buurtsportcoaches met activiteiten naar Ede, Bennekom, Otterlo en Lunteren.

Start is op woensdagochtend 4 januari met het SAM Ouder & Kind Beweegfeest in Sporthal de Peppel in Ede. Als ouder samen met je kind tussen de 3 en 6 jaar een parcours afleggen, klimmen, klauteren, mikken en tikkertje. Na afloop nog samen aan de slag om heerlijke fruitspiesjes te maken en op te peuzelen.

Vanaf 12.00 uur zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar die dag van harte welkom in de sporthal voor spetterende clinics korfbal door DVO, multisport en slagspelen, zoals tennis. En ook hier is het creatief aan de slag met groente en fruit.

In de middag strijken de buurtsportcoaches, samen met Malkander ook nog neer in Lunteren. Vanaf 13.30 uur staat een pannakooi opgesteld bij de skatebaan aan de Reeënlaan en Malkander is er met de Mobiele Ontmoetingsplek.

Donderdag 5 januari is jeugd van 6 t/m 12 jaar van harte welkom bij DVO aan de Achterstraat in Bennekom. Op het programma van 13.00 tot 16.00 uur een korfbalclinic door DVO en een dansclinic van dansstudio Poppelaars.

Otterlo sluit SAM Sportweek Winter op vrijdag 6 januari af. Samen met volleybalvereniging BSVO en de Nevobo worden niet alledaagse clinics gegeven die in het teken van volleybal staan. Denk aan een hindernisbaan van bijna 20 meter lang. Een springkussen om lol te maken en te werken aan de sprongkracht. Een smashmeter om de slagkracht te meten, een Tjoek Tjoek en een headsmash.

Voor een aantal activiteiten is aanschaf van tickets en/of opgave vooraf noodzakelijk. Kijk voor alle details op sportservice-ede.nl/sam-sportweek-winter

Reacties ( 2 )

  1. Beantwoorden
    Hanneke Slootweg says:

    Graag wil ik Lucas Slootweg, 9 jaar aanmelden voor de sportmiddag van 3 januari bij DVO in Bennekom.

    Groet Hanneke Slootweg

Plaats een reactie