Nog geen reacties

2024 sportief van start met SAM Sportweek Winter

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen 2024 sportief beginnen en jongeren t/m 19 jaar het jaar sportief afsluiten. In de kerstvakantie houdt Sportservice De Vallei de SAM Sportweek Winter. Op het programma het Ouder & Kind Beweegfeest, aantrekkelijke sportdagen in Bennekom, Ede, Rhenen en Wageningen, een zaalvoetbaltoernooi en het SAM Sportfestijn voor kinderen van het speciaal onderwijs.

SAM Ouder & Kind Beweegfeest
De activiteit is speciaal voor ouders met kinderen van 2 t/m 6 jaar en wordt op woensdag 3 januari in de ochtend in zowel Bennekom als Ede gehouden. Ouders en kinderen kunnen samen meedoen aan verschillende sporten. Denk aan turnen en dans, of tikkertje en een uitdagend parcours. In Bennekom verzorgen DOS Bennekom en Dance Studio het programma. In Ede tekenen DOK Ede en de vakdocenten van Sportservice De Vallei daarvoor.
Meer info en opgeven

SAM Sportweek Winter
DOS Bennekom, Dance Studio Bennekom, Korfbalvereniging DVO en de voetbalvereniging Bennekom geven op woensdag 3 januari turnen, dans, korfbal en voetbal. Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn van harte welkom in de DVO-hal aan de Achterstraat in Bennekom. Tussen het sporten door wordt er gezorgd voor een gezonde snack. De activiteit is van 13.30 tot 16.00 uur.
Meer info en opgeven

Een dag later, donderdag 4 januari, is SAM Sportweek Winter in Sporthal de Peppel in Ede. Ook daar staan verschillende sporten op het programma voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Bijvoorbeeld turnen, maar ook het gevarieerde multisporten. Lekker in je Vel! verzorgt beweegactiviteiten waarbij groente en fruit centraal staan. SAM Sportweek Winter is van 12.00 tot 15.30 uur en ook hier is tussendoor een gezonde snack.
Meer info en opgeven

In de gemeente Rhenen zijn er vier dagen sportactiviteiten. Op vrijdag 29 december, als afsluiting van het jaar, is er een zaalvoetbaltoernooi in ’t Gastland in Rhenen voor jongeren van 13 t/m 19 jaar. Dinsdag 2 januari is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar dansen in gymzaal de Lijsterberg in Rhenen. De clinic wordt verzorgd door Dansemiek. Excelsior biedt een clinic Freerunning op woensdag 3 januari in de gymzaal bij het Dorpshuis in Achterberg. Hier kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar aan deelnemen. De SAM Sportweek Winter wordt op donderdag 4 januari afgesloten in gymzaal de Lijsterberg met een kickboksclinic van sportschool Van Laar.
Meer info en opgeven

Ook in Wageningen staat SAM Sportweek Winter op het programma met zwemmen en diverse sportieve clinics. De belangstelling hiervoor is echter zo groot dat deelname niet meer mogelijk is.

SAM Sportfestijn
Voor kinderen van het speciaal onderwijs in de gemeente Ede staat op donderdag 4 januari in sporthal De Peppel het SAM Sportfestijn op het programma met korfbal of dans. Een uurtje heerlijk bewegen en heel veel plezier.
Van 9.15 tot 10.15 uur is het voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Van 10.30 tot 11.30 uur is dat voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Ouders of verzorgers wordt gevraagd aanwezig te zijn. Het sporten is in kleine groepjes zodat er veel begeleiding en aandacht is voor ieder kind. Na afloop ontvangen de kinderen een lekkere en gezonde snack.
Meer info en opgeven

Plaats een reactie