Met SAM in actie voor KIKA

Op donderdag 20 april 2023 organiseert Sportservice De Vallei de 33e SAM School Olympiade voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in gemeente Ede. En een dag eerder, op woensdag 19 april 2023, organiseren wij de 9e SAM Junior Olympiade voor de groepen 4 en 5 van basisscholen in gemeente Ede.

Dit jaar hebben wij Stichting Kika gekozen als goede doel en willen wij in aanloop naar de SAM School Olympiade zoveel mogelijk geld inzamelen voor Kika. Wij hebben voor Kika gekozen omdat zij zich op een sportieve manier inzetten zodat ook zieke kinderen de mogelijkheid krijgen om te bewegen naar een leven zonder ziekte. Dit sluit goed aan op de missie en visie van Sportservice de Vallei en de Olympiades.

Alle deelnemende scholen hebben wij uitgenodigd om zelf een sponsoractie op te zetten. Om de scholen en de kinderen op weg te helpen, vertellen Kika-beer en SAM de wasbeer wat je kunt doen.

SAM en KIKA vertellen wat je kunt doen

Klik op het logo en doe mee!

Speciale Kika website

Om de scholenacties bekend te maken en om veilig en zorgvuldig sponsorgeld te verwerken, maken wij gebruik van de speciale Kika website.

Daarop hebben wij een overkoepelende actiepagina SAM School Olympiade 2023 aangemaakt als Sportservice De Vallei. De deelnemende scholen die een sponsoractie voor Kika gaan houden, zullen zich in de komende weken via deze website aanmelden.

Kijk op: www.actievoorkika.nl/sam-school-olympiade-2023

Toolkit

Er is een speciale toolkit van Kika beschikbaar met allerlei promotiemateriaal dat de school kan gebruiken voor promotie.

In de toolkit van Kika:

  • Informatiefolder
  • Klassenspel
  • Poster
  • Kleurplaat
  • Logo's van Kika

Download de toolkit

De toolkit (een *.zip bestand) is te downloaden via https://www.sportservicedevallei.nl/downloads/toolkit-kika.zip.

Klik op de kleurplaat voor de toolkit van Kika

Kleurplaat Kika Toolkit