Op woensdag 4 en donderdag 5 september 2024 komt de populaire beachvolleybal variant Queen & King of the Court (QKotC) naar Ede. Basisscholen (groep 7/8) en Buitenschoolse Opvanglocaties (vanaf 10 jaar), middelbaar onderwijs voor Sport & Bewegen en volleybalverenigingen in de gemeente Ede kunnen daar helemaal gratis aan deelnemen. Erg leuk voor de kinderen/jongeren, die het nieuwe schooljaar lekker actief beginnen!

Locatie: Eventplein achter zwembad De Peppel, Peppelensteeg 17, Ede.

Wat is QKotC?

Bij QKotC wordt er met 5 teams tegelijk op 1 veld gespeeld. Aan 1 kant van het veld worden de punten gescoord en aan de andere kant wordt er opgeslagen. Win je de rally aan de Kings of de Queens kant, dan krijg je een punt en blijf je staan. Er komt dan snel een nieuwe tegenstander tegen jou spelen en de nieuwe rally start. Er wordt dus veel bewogen en er zijn veel balcontacten, ideaal voor grotere groepen en er is direct veel spelplezier!

Op het veld achter zwembad De Peppel in Ede wordt een compleet event-plein opgebouwd. Met een prachtig centercourt met boarding en vlaggen en een groot scherm waar de scores op te zien zijn. Een DJ draait muziek om lekker in de sfeer te komen en in teams van 4 of 5 spelers wordt er op meerdere velden gespeeld. Er zijn toffe side-events aanwezig, zoals luchtkussens en stoere activiteiten waar gebruik van gemaakt kan worden wanneer de kinderen/jongeren geen wedstrijd hoeven te spelen. Ter plaatse wordt alles tot in de puntjes verzorgd door sportevent-organisator SportWorx in samenwerking met Sportservice De Vallei. Inclusief een gezonde snack!

Wanneer is QKotC??

Het terrein is ingericht op woensdag 4 september en donderdag 5 september. Het programma wordt ingedeeld in tijdsblokken en speciaal aangepast aan de doelgroepen die in die tijdsblokken spelen.

  • Voor basisscholen: in tijdsblokken van 1,5 uur en tussen 09.00 en 14.00 uur
  • Voor BSO’s: tussen 14.15 en 15.45 uur
  • Voor middelbaar onderwijs Sport & Bewegen:  in tijdsblokken van 1,5 uur tussen 14.15 en 17.30 uur
  • Voor verenigingen: tussen 18.30 en 20.30 uur

Per tijdsblok kunnen 150 leerlingen meedoen. Om zoveel mogelijk scholen en verenigingen een kans te geven om deel te nemen aan dit leuke tweedaagse evenement, zal Sportservice De Vallei een verdeling maken.

Geef je hier op en reserveer jouw tijdsblok:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactpersoon
E-mail
Gewenste datum
Gewenst tijdsblok

Ontmoet bekende beachvolleybal-toppers!

Omdat in dezelfde week het grote QKotC beachvolleybal toernooi op het Jaarbeursplein in Utrecht gespeeld wordt, zullen bekende wereldtoppers uit het beachvolleybal Ede bezoeken op 4 en 5 september. Daarnaast kunnen alle deelnemende scholen het QKotC event in Utrecht voor een sterk gereduceerd tarief bezoeken.

Voor vragen of meer informatie

Vallei Events, Sportservice De Vallei:

  • Ton van Hoof – 06 82 72 57 57
  • Jesper van de Haar – 06 82 30 12 66

E-mail: events@sportservicedevallei.nl