Nog geen reacties

Bennekom Vitaal binnenkort van start

Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid is niet af te dwingen, maar kan wel bevorderd worden. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om de gezondheid te stimuleren en te bewaken. Wie niet of weinig meer aan sport doet en eigenlijk wel (weer) wil gaan bewegen wordt van harte uitgenodigd mee te doen met Bennekom Vitaal van Sportservice De Vallei.

Bennekom Vitaal richt zich op mensen vanaf 55 jaar die graag vitaal willen worden en blijven. Plezier in het bewegen staat bij dit project voorop. Start is op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 met een gratis fittest. Deze test wordt uitgevoerd in samenwerking met  en in Gezondheidscentrum Van der Toolen in Bennekom. Vervolgens bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een sport- en beweegprogramma.

Een heel leven blijven sporten en bewegen geeft energie en draagt bij aan het fit voelen en gezond blijven. Zeker op wat hogere leeftijd is blijven bewegen van groot belang om gezondheidsklachten te voorkomen. Bij het programma Ede Vitaal van Sportservice De Vallei kunnen deelnemers op eigen niveau aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

De fittest is gratis, voor het vervolgprogramma wordt een eigen bijdrage gevraagd. Wie een lager inkomen heeft kan wellicht een beroep doen op de regeling “Ede Doet Mee”. Meer informatie is te vinden op www.ededoetmee.nl.

Meedoen

Elke inwoner vanaf 55 jaar is van harte welkom om mee te doen. Digitaal opgeven kan op via deze link. Opgeven kan t/m maandag 22 januari 2024.

Meer informatie

Wie vragen heeft, zich telefonisch wil opgeven of meer informatie wil kan contact opnemen met Kirsten Veldhuizen van Sportservice De Vallei via 06 – 57 83 95 92 of kirsten.veldhuizen@sportservicedevallei.nl of Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06- 51 56 15 21 of angeline.vandekraats@sportservicedevallei.nl

Plaats een reactie