Nog geen reacties

Buiten spelen in Wageningen bij de Nationale buitenspeeldag

Buiten spelen kan altijd, maar op Nationale Buitenspeeldag op woensdag 12 juni, is het extra leuk om naar buiten te gaan. In Wageningen worden op twee plaatsen, in de Pomhorst en in speeltuin Tuindorp, spetterende activiteiten aangeboden voor alle kinderen.

Bij Huis van de wijk de Pomhorst aan de Pomona zijn alle kinderen tussen 14.00 en 17.00 uur welkom. Op het programma springen op een springkussen, schminken, happy stones schilderen, trommelen op de djembé, wedstrijdjes op een stormbaan dansen op leuke muziek en nog veel meer. Meedoen is gratis.

De organisatie is in handen van Sportservice De Vallei, Solidez, Kinderwerk en Sportbuurtwerk. Ook Lekker in je Vel!, de Wageningse campagne voor een gezonde jeugd is present. Zo kunnen kinderen een eigen gezonde smoothie trappen op de smoothiefiets. Daarnaast staan in de periode rond de Nationale Buitenspeeldag borden van de campagne langs de weg die oproepen om elke dag buiten te spelen.

In speeltuin Tuindorp aan de Floralaan is er met een zeephelling een heus waterfeest. Daarnaast zijn er diverse spellen om samen te spelen. In speeltuin Tuindorp zijn alle kinderen welkom tussen 12.00 en 17.00 uur aanwezig.

Plaats een reactie