4

Ede Vitaal binnenkort van start

Ede – Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid is niet af te dwingen, maar kan wel bevorderd worden. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om de gezondheid te stimuleren en te bewaken. Wie niet of weinig meer aan sport doet en eigenlijk wel (weer) wil gaan bewegen wordt van harte uitgenodigd mee te doen met Ede Vitaal van Sportservice De Vallei.

Ede Vitaal richt zich op mensen van 55+ die graag vitaal willen worden en blijven. Plezier in het bewegen staat bij dit project voorop. Start is op dinsdag 31 januari en donderdag 2 februari 2023 met een gratis fittest. Deze test wordt uitgevoerd in samenwerking met Praktijk voor Fysiotherapie Ede-Veldhuizen en Fysiotherapie Beatrixpark. Vervolgens bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een sport- en beweegprogramma.

Je hele leven blijven sporten en bewegen geeft energie en draagt bij aan je fit voelen en gezond blijven. Zeker op wat hogere leeftijd is blijven bewegen van groot belang om gezondheidsklachten te voorkomen. Bij het programma Ede Vitaal van Sportservice De Vallei kunnen deelnemers op eigen niveau aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

De fittest is gratis, het vervolgprogramma van 10 lessen kost € 25,00. Een vergoeding van de kosten via de regeling “Ede Doet Mee” is mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.ededoetmee.nl.

Meedoen

Elke inwoner van Ede vanaf 55 jaar is van harte welkom om mee te doen. Digitaal opgeven kan op www.sportservice-ede.nl/edevitaal. Opgeven kan t/m woensdag 25 januari 2023.

Meer informatie

Wie vragen heeft, wilt opgeven of meer informatie wil kan contact opnemen met Emil Jacksteit van Sportservice De Vallei via 06 – 30 21 63 13 of emil.jacksteit@sportservicedevallei.nl of Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06- 51 56 15 21 of angeline.vandekraats@sportservicedevallei.nl

Reacties ( 4 )

 1. Beantwoorden
  Mieke Oosterbaan says:

  Ik wil me opgeven voor Bennekom Vitaal

 2. Beantwoorden
  J Broekhuis says:

  Ik zou graag mee willen doen aan Ede Vitaal.
  Kan dat? Waar meld ik me dan aan?

  • Beantwoorden
   Communicatie says:

   Geachte heer Broekhuis, beste Jan

   Het bericht over Ede Vitaal is uit januari 2023. Voor meer informatie over een nieuwe editie van Ede Vitaal adviseer ik u contact op te nemen met buurtsportcoach Kirsten Veldhuizen van onze organisatie. Bereikbaar via 06 – 578 395 92 of stuur een e-mail naar kirsten.veldhuizen@sportservicedevallei.nl

Plaats een reactie