Nog geen reacties

Edes Open Koersbalkampioenschap in Wekerom

Het Kulturhus in Wekerom is op dinsdag 17 oktober het domein van koersbalteams die strijden om de titel bij het Edes Open Koersbalkampioenschap. Vanaf 10.00 uur rollen de ballen over de groene matten bij deze sport die niet alleen bij senioren, maar ook jongvolwassenen steeds populairder wordt. Rond 15.30 uur is duidelijk welk team het toernooi heeft gewonnen.

Koersbal is een leuk en sociaal spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen. Ana Upu uit Lunteren was in 2022 winnaar van het toernooi. Op 17 oktober wordt duidelijk of zij hun titel kunnen prolongeren.

Voor de organisatie van het toernooi tekenen Sportservice De Vallei, Kastanjehof en het Kulturhus.

Diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal verwelkomen graag nieuwe leden. Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservicedevallei.nl.

Plaats een reactie