Meiden in beweging

Meiden in beweging

Event details

  • donderdag | 16 mei 2024
  • 15:15 - 16:45
  • De Schakel, Schaepmanstraat 68, Lunteren
  • 06 - 302 163 13
  • €0,00registratie

In samenwerking met KnoW Limits organiseren wij ieder jaar de training Meiden in Beweging in de dorpen van de gemeente Ede. Deze training is speciaal voor meiden uit groep 7 of 8 die willen werken aan o.a. het opkomen voor jezelf, leren ‘nee’ zeggen en zelfverzekerder worden. Om met meer zelfvertrouwen jezelf voor te bereiden op het voortgezet onderwijs.

In de groep maken we het gezellig met elkaar, doen we weerbaarheidsoefeningen, sportieve samenwerkingsspelen en gaan we met elkaar in gesprek. We geven ook aandacht aan omgaan met social media en lichamelijke en seksuele grenzen.

Wat ga je doen?

In mei start er in Lunteren een groep waar wij jou leren om meer vertrouwen in jezelf te krijgen. We maken het gezellig met elkaar, doen weerbaarheidsoefeningen en sportieve samenwerkingsspellen. Tijdens iedere training gaan we ook met elkaar in gesprek. En is er ruimte voor al jouw vragen.

Doe je mee?

Gezellig! Je kunt je eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen naar mail@knowlimits.nu o.v.v. Meiden in beweging Lunteren. Meld je snel aan want vol is vol.
Kan je een keer niet? Dan is dat geen probleem. Het is wel fijn als je het ons laat weten.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Opgeven kan tot 1 mei.

De cursus wordt gegeven in De Schakel, Schaepmanstraat 68, Lunteren.

Meer informatie of vragen?

Emil Jacksteit

Buurtsportcoach Emil Jacksteit
emil.jacksteit@sportservicedevallei.nl
06 – 302 163 13