Sportdag voor Droomdag

Event details

  • woensdag | 10 april 2024
  • 14:30 - 18:00
  • Mixed Hockey Club, Bosrand 17, Ede
  • 06 - 136 494 12

Hallo. Ik ben Jill van der lee. Ik zit nu in het laatste jaar op het Dulon college. Ik volg daar de opleiding sport en bewegen. Als schoolopdracht organiseer ik een sportmiddag voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Die is op woensdag 10 april 2024 van 14.30 tot 18.00 uur bij de Mixed Hockeyclub in Ede.

Het is niet zomaar een sportmiddag. Ik vind het ook belangrijk dat er geld opgehaald wordt voor een goed doel, namelijk: Droomdag.

Ik kies voor Droomdag omdat ik het belangrijk vind dat kinderen met een ouder met een levensbedreigende ziekte ook een onvergetelijke dag mogen beleven waarin dromen worden waargemaakt. Waar kinderen gewoon weer kind kunnen zijn, zelfs als één van hun ouders ernstig ziek.

Er zijn allemaal verschillende sportactiviteiten waar kinderen fanatiek aan mee kunnen doen zoals hockey, tennis, blind voetbal, tikspelen, een springkussen en een stormbaan. Het allerbelangrijkste is heel veel plezier beleven. We organiseren de sportdag samen met de Mixed Hockey Club Ede en Sportservice De Vallei.

Meedoen:

Ik vraag van iedereen die mee wil doen om minimaal € 5,00 op de actiepagina van Droomdag te doneren. Als je het formulier hieronder hebt ingevuld en verstuurt krijg je een link naar de actiepagina van Droomdag. Daar kun je dan je donatie doen. Je mag zelf een bedrag kiezen, maar dus minimaal € 5,00 (wil je niet meedoen aan de sportdag maar wel doneren, dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier).

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.