Wandeluitdaging Wekerom

Event details

  • woensdag | 24 april 2024
  • 10:00 - 11:30
  • Kulturhus, Dorpsplein 1, 6733 AV Wekerom
  • 06 - 302 163 13
  • €7,50registratie

De temperaturen gaan omhoog, de zon komt vaker tevoorschijn, een mooi moment om weer te gaan wandelen! Dat is de reden dat we de wandeluitdaging in Wekerom weer gaan organiseren. Wist u dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een gewoonte te veranderen!? Vandaar dat we 12 weken gaan wandelen, zodat u ook daadwerkelijk blijft wandelen of bewegen. Bovenal is wandelen goed voor u, u zit lekkerder in uw vel en het is gezellig!

Woont u in de Wekerom en omstreken en wilt u graag deelnemen? Dan kunt u zich hier opgeven.

Wat gaan we doen:
In de week van maandag 22 april 2024, gaan we samen met u 12 weken wandelen. We breiden de afstand van de wandeling wekelijks uit. We zullen in twee groepen gaan wandelen. Tijdens de wandeling lopen er twee begeleiders mee, waardoor we de groep kunnen opsplitsen in twee groepen (niveaus). Er is plek voor max 15 deelnemers (per moment).

Deelname voor 12 weken bedraagt eenmalig € 7,50 p.p.

U krijgt de mogelijkheid tot een fitadviesgesprek met een van onze buurtsportcoaches. Tijdens dit gesprek gaan we samen met u kijken naar wat u zoal kunt doen om gezond en fit te blijven en kunnen we u informeren over alle mogelijke beweeg/sport/wandelclubjes. U kunt dit natuurlijk ook altijd vragen tijdens de wandeling.
Deelnemen aan een workshop over ”gezonde leefstijl”. Verzorgt door een van onze leefstijlcoaches (datum, tijd, locatie volgt nog). Als u gebruik wilt maken van het fitadviesgesprek en/of de workshop ‘gezonde leefstijl’ dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

HET WANDELMOMENT:
In Wekerom wordt er gewandeld op de woensdagochtenden vanuit ‘Kulturhus’ vanaf 10.00 uur.

VOOR WIE:
Voor mensen die graag (meer) willen wandelen en aan de eigen gezondheid willen werken.

AANMELDEN:
Via onderstaand formulier, of mail naar emil.jacksteit@sportservicedevallei.nl.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In welke plaats wilt u graag meedoen met de wandeluitdaging?
Ik wil graag een fitadviesgesprek
Ik wil deelnemen aan de workshop 'gezonde leefstijl'
Ik ga akkoord dat Sportservice De Vallei gemaakte foto's/video's gebruikt voor promotionele doeleinden

Vragen?

Heeft u vragen of wilt meer informatie? Neem dan contact op met Emil Jacksteit. U kunt hem bereiken per e-mail: emil.jacksteit@sportservicedevallei.nl of telefonisch: 06 – 302 163 13.