2

Ga de Wageningse wandeluitdaging aan

Wandelen, bijna iedereen kan het. De wandelschoenen aan en lekker naar buiten. Genieten van de omgeving, heerlijk ontspannen en toch gezond in beweging zijn. Om inwoners van Wageningen, met of zonder gezondheidsproblemen en elke leeftijd, te stimuleren op pad te gaan organiseert Sportservice De Vallei de Wageningse Wandeluitdaging. Twaalf weken wandelen in groepsverband vanaf 17 april. Iedereen kan meedoen.

De Wageningse wandeluitdaging wordt gehouden in samenwerking met Medisch Centrum Kortenoord en Podo Gelderland. Tijdens de wandelingen loopt een buurtsportcoach van Sportservice De Vallei en/of praktijkondersteuner mee. Er worden vier groepen geformeerd op twee niveaus, 3 km en 5 km, zodat op elk niveau meegewandeld kan worden. Elke wandeling duurt ongeveer een uur en gaat door prachtige omgeving van Wageningen. Deelname voor 12 weken bedraagt eenmalig € 7,50 per persoon.

De wandelingen zijn op maandag en vrijdag van 9.30 – 10.30 uur.  Startlocatie bij de eerste wandeling op maandag 17 en vrijdag 21 april is Medisch centrum Kortenoord.

Meedoen

Aanmelden voor de Wageningse Wandeluitdaging kan via https://www.wageningen-actief.nl/wandeluitdaging.

Neem voor meer informatie contact op met buurtsportcoach Sylvano Hendriks via sylvano.hendriks@sportservicedevallei.nl of 06 – 468 150 44.

Reacties ( 2 )

  1. Beantwoorden
    Susana García says:

    Ik zou fijn vinden om te kunnen mee doen.

Plaats een reactie