Nog geen reacties

Gratis kennismaken met het 55+ beweegaanbod van Sportservice De Vallei

Sportservice De Vallei heeft een groot en gevarieerd aanbod aan sport- en beweegactiviteiten voor mensen vanaf 55 jaar in de hele gemeente Ede. In de week van maandag 2 t/m vrijdag 6 oktober kan iedereen gratis meedoen en het aanbod uitproberen.

Onder de noemer Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) biedt Sportservice De Vallei koersbal, gymnastiek, yoga, fitles, werelddansen 55+, bewegen met plezier, bewust bewegen, volksdansen, sport & spel, ontspannen bewegen, country line dance en soul swing. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en in beweging te houden. Samen sporten is bovenal ook gezellig en leuk.

Zonder enige verplichting kan iedereen vanaf 55 jaar van maandag 2 t/m vrijdag 6 oktober gratis meedoen. Wie meedoet krijgt een goed beeld van de inhoud van de lessen en de docent. Zou het aantal belangstellenden voor een les groter zijn dan het aantal plaatsen, dan wordt in overleg gekeken naar andere mogelijkheden.

Wie kennis wil maken met één van de lessen of daar graag meer informatie over wil kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservicedevallei.nl. Een overzicht van het aanbod, plaatsen en tijden is hier te vinden.

Plaats een reactie