Nog geen reacties

Gratis kennismaken met het 55+ beweegaanbod van Sportservice De Vallei

Ede – Sportservice De Vallei heeft in alle plaatsen in de gemeente Ede een groot en divers aanbod aan sport- en beweegactiviteiten voor mensen vanaf 55 jaar onder de noemer Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). In de week van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari kan iedereen het enorme aanbod gratis uitproberen.

Tijdens de lessen staat niet alleen het sporten en bewegen centraal. Ook het plezier beleven en elkaar ontmoeten is een belangrijk aspect. Het aanbod in Ede en de buitendorpen bestaat uit koersbal, gymnastiek, yoga, fitles, werelddansen 55+, bewegen met plezier,  bewust bewegen, volksdansen, sport & spel, ontspannen bewegen, country line dance en soul swing. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en beweeglijk te houden.

Gratis uitproberen

Het volledige aanbod van 45 lessen is te vinden op www.sportservice-ede.nl/senioren-55-plus/ en kan van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari gratis worden uitgeprobeerd. Wie meedoet krijgt zo een goed beeld van de inhoud van de lessen en de docent. Zou een les vol zitten, dan wordt gekeken naar andere mogelijkheden

Meedoen

Wie ook graag kennis wil maken met één van de lessen of daar graag meer informatie over heeft, kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservicedevallei.nl.

Plaats een reactie