Nog geen reacties

Henry Bronkhorst per 15 mei nieuwe directeur/bestuurder

Met veel plezier maken wij bekend dat per 15 mei 2024 de heer Henry Bronkhorst is aangesteld als nieuwe directeur/bestuurder van Sportservice De Vallei.

Henry volgt daarmee Wilfried Bruijnzeels op, die sinds juni 2023 als interim-directeur/bestuurder bij Sportservice De Vallei actief was. Wilfried heeft onder meer als opdracht van de Raad van Commissarissen meegekregen om de organisatiestructuur van Sportservice De Vallei te versterken, de financiële huishouding inzichtelijker en beheersbaarder te maken en de aansturing vanuit management en directie effectiever in te richten. Dat proces is nagenoeg afgerond, zodat onze Raad van Commissarissen met dank aan Wilfried de dagelijkse leiding van Sportservice De Vallei met vertrouwen overdraagt aan de nieuwe directeur/bestuurder.

Henry Bronkhorst (49) komt uit Apeldoorn en is momenteel directeur/bestuurder van Sportbedrijf Raalte B.V. Daarvoor heeft hij onder meer gewerkt als projectleider Sportevenementen bij de Provincie Gelderland en was hij Algemeen directeur van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Ook heeft hij projecten geleid binnen NOC*NSF en was hij Algemeen manager bij het Olympisch Steunpunt Noord Nederland. Henry neemt dan ook een flinke dosis kennis en ervaring binnen de sportsector mee naar Sportservice De Vallei.

Wij heten Henry van harte welkom bij onze mooie club en wij hebben er het volste vertrouwen in dat met zijn aanstelling onze organisatie zich als dé regiopartner voor sport en bewegen verder kan ontwikkelen.

Plaats een reactie