Nog geen reacties

Koen Mühlradt nieuwe directeur-bestuurder Sportservice De Vallei

Per 1 december 2022 staat Sportservice De Vallei onder leiding van een nieuwe directeur-bestuurder, de 44 jarige Koen Mühlradt uit Nijmegen. Hij volgt daarmee Ronald ter Hoeven op, die afgelopen 1 juni Sportservice De Vallei verliet om wethouder te worden in de gemeente Rheden. De Raad van Commissarissen van Sportservice De Vallei kijkt met vertrouwen en enthousiasme uit naar de samenwerking met Koen Mühlradt. Hij heeft eerder gewerkt bij NOC*NSF onder meer als projectleider en Manager Marketing, Communicatie & Partnerships en is momenteel directeur bij Tribe Sports in Zeist, dat gespecialiseerd is in het bedenken en creëren van sportconcepten en -evenementen.

Een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid

De Raad van Commissarissen verwacht met het aantrekken van Koen Mühlradt een mooie toekomst voor de organisatie en haar 135 medewerkers. Voorzitter Wim Ludeke spreekt van een prima uitkomst van de sollicitatieprocedure in de afgelopen maanden: “Koen Mühlradt sluit uitstekend aan op het profiel voor de nieuwe directeur, dat wij met vertegenwoordigers namens de eigen organisatie en gemeenten, onze belangrijkste opdrachtgevers, hebben opgesteld. Een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid met veel kennis en ervaring in het werkveld. Met Koen aan het roer verwachten wij dat Sportservice De Vallei verder doorgroeit als professionele partner op gebied van sport en bewegen, gezondheidspreventie en accommodatiebeheer in de regio Foodvalley.”

Ludeke spreekt ook zijn vertrouwen uit: “Sport, bewegen en gezondheid worden alleen maar belangrijker voor onze samenleving en Sportservice De Vallei speelt daarbij een onmisbare rol. Wij verwachten dat Koen onze organisatie verder ontwikkelt en professionaliseert, onze huidige samenwerking met andere organisaties volop benut en nieuwe samenwerkingen opzoekt. Met Koen Mühlradt hebben we iemand in huis die met de nodige ervaring, kennis én vooral enthousiasme al deze uitdagingen aan kan.”

Over Sportservice De Vallei

Sportservice De Vallei is dé regiopartner voor sport en bewegen, die iedereen aanmoedigt tot een gezonder en vitaler leven in een duurzame en gastvrije omgeving. Dát is onze missie, waar wij op basis van onze merkwaarden toegewijd, ondernemend, betrouwbaar en optimistisch dagelijks aan werken.

Sportservice De Vallei is de meest innovatieve sportservice organisatie in Gelderland. Wij werken samen met o.a. de domeinen overheid, cultuur, welzijn, sociaal domein, gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Programma’s en activiteiten worden ondersteund vanuit de lokale Sportakkoorden en het sportbeleid van de betreffende gemeenten waarvoor wij actief zijn. Samen met de gemeenten, onze opdrachtgevers, zoeken wij naar het best passende aanbod van onder meer buurtsportcoach, gymonderwijs, meer bewegen voor ouderen, leefstijlcoaching, sportaccommodaties beheer en – exploitatie. Wij leveren daarmee lokaal maatwerk, zoals momenteel onder de noemer Sportservice Ede, Sportservice Rhenen en Sportservice Wageningen.

Zie ook: www.sportservicedevallei.nl

Plaats een reactie