Nog geen reacties

Lekker in beweging bij SAM Sportweek Lente

Ede – Het is meivakantie. Tijd om lekker te sporten en bewegen en veel plezier te hebben. Sportservice De Vallei heeft voor peuters met hun ouders en jeugd van 7 t/m 12 jaar een aantrekkelijk aanbod tijdens de SAM Sportweek Lente.

Jeugd van 7 t/m 12 jaar is dinsdag 2 mei van 12.00 tot 15.30 uur van harte welkom op de velden van Blauw Geel ’55 (bij slecht weer Sporthal de Peppel) op Sportpark Peppelensteeg in Ede.  Het programma bestaat uit vier keer een clinic van 45 minuten. De sporten zijn honkbal/softbal, rugby, multisporten en een gezonde clinic van Lekker in je Vel!. Bij multisporten worden zoveel mogelijk beweegvormen geoefend. Denk aan springen, rennen, mikken, balanceren, gooien en dansen. Lekker in je Vel! is de Edese campagne om kinderen, jeugd en jongeren te stimuleren gezond te leven. Bijvoorbeeld door het eten van fruit, voldoende te bewegen, buiten te spelen en water te drinken. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

In sporthal De Peppel staat woensdag 3 mei het SAM Ouder & Kind Beweegfeest op het programma. Onder deskundige leiding samen klimmen, klauteren, mikken en tikkertje spelen. De activiteit is voor ouders met kinderen van 2 t/m 6 jaar. Van 9.00 tot 10.15 uur of van 10.45 tot 12.00 uur is het samen bewegen. Ook bij deze activiteit is aanmelden noodzakelijk en deelname gratis.

Kijk voor de details van SAM Sportweek Lente en om aan te melden op sportservice-ede.nl/sam-sportweek-lente/

Plaats een reactie