lekker in je Vel! is de Edese en Wageningse aanpak van Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) van Sportservice De Vallei

Met een aansprekende look, inspiratietools en samenwerking met diverse organisaties binnen de gemeenten worden kinderen, jeugd, jongeren en ouders gestimuleerd om gezond(er) te leven.

Inspiratie:

beeldmerk Lekker in je Vel!

Samen voor een gezonde omgeving!

Samenwerken met het onderwijs en de kinderopvang

In samenwerking met het onderwijs- en kinderopvanglocaties kijken we waar we scholen kunnen helpen om bijvoorbeeld meer beweegmomenten in te voeren op de dag. Of hoe we het drinken van water en het eten van groente en fruit op scholen kunnen bevorderen.

Gezonde sportkantines

Sportaanbieders die een steentje willen bijdragen door een gezondere sportomgeving voor de jeugd streven naar een gezonde(re) sportkantine door gezondere of volledig gezonde producten in hun assortiment op te nemen. Sportaanbieders kunnen hiervoor gratis advies en ondersteuning inwinnen via Lekker in je vel. Lekker in je vel schakelt hiervoor teamfit in.

Betrokkenheid bedrijven en lokale ondernemers

Samenwerken met bedrijven en lokale ondernemers zorgt ervoor dat het belang van gezond opgroeien breder wordt gedragen in de maatschappij. Vandaar dat we hier de komende periode extra in investeren. Door het beschikbaar stellen van hun kennis en/of financiële middelen wordt de invloed vergroot.

Ede

Manon Bouwman
Manon Bouwman
Regisseur Lekker in je Vel!
manon.bouwman@sportservicedevallei.nl
06 – 83 91 05 65

Wageningen

Floor Steenvoorden
Floor Steenvoorden
Regisseur Lekker in je Vel!
floor.steenvoorden@sportservicedevallei.nl
06 – 82 37 53 69