Ik beweeg elke dag. Jij toch ook? Superbelangrijk om gezond en fit te blijven. Dat doen we door partners en organisaties te vragen aandacht te geven aan het onderwerp en door activiteiten te organiseren om bewegen te stimuleren bij kinderen, jongeren en hun ouders. Op deze pagina willen we je inspireren om ook de boodschap “Ik beweeg elke dag!” uit te dragen.

Campagneposter Ik beweeg elke dag

Aanbod

Voor scholen, kinderopvang, zorgorganisaties, ouders, eigenlijk voor iedereen, hebben we een leuke hulpmiddelen verzamelt die je kunt gebruiken om nog meer te bewegen.

  • Waar hang jij deze kleurige poster A2 / poster A3 van de beweegcampagne op?
  • Doe ook mee met de Daily Mile: elke dag minimaal een mile per dag wandelen of rennen. Vooral leuk voor scholen en de kinderopvang!
  • Aan inspiratie zal het je niet ontbreken met deze leuke inspiratiegids. Boordevol leuke beweegspelletjes en energizers!
  • Wie kent Yuvat niet?! Superleuke vrolijke dansvideo’s en begin je dag met een lach!
  • Ook hebben wij een hele toffe wandelbingo gemaakt. Print deze uit en neem hem mee als je een wandeling gaat maken! Kruis alle verkeersborden, huisnummers etc. af die je tegenkomt!
  • Op ons Youtubekanaal staat een serie uitdagende beweegchallenges. Je kunt ze elk moment van de dag altijd en overal doen. Zo makkelijk kan in beweging komen zijn.

Vragen of meer informatie

Mocht u nog vragen en/of suggesties hebben dan horen we dat graag.

Ede

Manon Bouwman
Manon Bouwman
Regisseur Lekker in je Vel!
manon.bouwman@sportservicedevallei.nl
06 – 83 91 05 65

Wageningen

Floor Steenvoorden
Floor Steenvoorden
Regisseur Lekker in je Vel!
floor.steenvoorden@sportservicedevallei.nl
06 – 82 37 53 69