Nog geen reacties

Spetterend sport- en cultuurprogramma bij de SAM Zomerweek wageningen

Volop sport- en cultuuractiviteiten deze zomer in Wageningen. Van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juli houden Sportservice De Vallei, Zwembad de Bongerd, Solidez en de Bibliotheek de SAM Zomerweek voor alle Wageningse jeugd van 7 t/m 12 jaar.

De hele dag zwemmen, sporten en meedoen met cultuuractiviteiten in Zwembad de Bongerd. Dat zijn de ingrediënten van een dag vol vertier, ontspanning en plezier in Zwembad de Bongerd. Voor een gezonde, lekkere lunch en tussendoortjes wordt gezorgd.

Op dinsdag, woensdag en donderdag kost deelname € 9,50 per persoon. Die dagen start SAM Zomerweek om 8.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Omdat zwemmen onderdeel is van het programma is minimaal zwemdiploma A verplicht.

Op vrijdag is er geen zwemmen, zodat ook jeugd zonder een zwemdiploma mee kan doen. Natuurlijk valt er ook dan genoeg te beleven met volop sport- en cultuuractiviteiten. Ook die dag is er een lunch en zijn er tussendoortjes. Deelname kost dan € 4,50.

Meedoen en meer informatie
Tickets kunnen voor één of meerdere dagen worden aangeschaft en zijn verkrijgbaar via:
www.wageningen-actief.nl/sam-zomerweek-2023/
Op de site is ook meer informatie over de SAM Zomerweek beschikbaar.

Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met buurtsportcoach Justin Marks van Sportservice De Vallei via justin.marks@sportservicedevallei.nl of bel naar 06 – 825 700 13.

Plaats een reactie