Nog geen reacties

Sport- en beweegfeest in de voorjaarsvakantie

Klimmen, klauteren, rennen, dansen, handbal, schermen en turnen. Woensdag 21 februari wordt één groot sport- en beweegfeest in Ede. In de ochtend het SAM Ouder & Kind Beweegfeest voor ouders en kinderen van 2 t/m 6 jaar en ’s middags SAM Sportweek Voorjaar voor jeugd van 7 t/m 12 jaar.

Beide activiteiten van Sportservice De Vallei zijn in sporthal De Peppel in Ede. Diverse sportaanbieders werken mee.

SAM Ouder & Kind Beweegfeest

DOK Ede en de vakdocenten van Sportservice De Vallei toveren de sporthal om tot een beweegparadijs voor kinderen van 2 t/m 6 jaar! Van ouders wordt verwacht aanwezig te zijn. Zij kunnen sportief meedoen of gewoon komen kijken. Ouders mogen meerdere kinderen meenemen. Meedoen kan van 9.00 tot 10.15 uur of van 10.30 tot 11.45 uur. Deelname is gratis, maar opgave vooraf noodzakelijk. Dat kan online via www.sportservicedevallei.nl/beweegfeest.

SAM Sportweek Voorjaar

In de middag van 12.30 tot 16.00 uur is de sporthal voor jeugd van 7 t/m 12 jaar. Op het programma clinics dansen, handbal, schermen en turnen. DOK Ede, Dancestudio Imove, HV Reehorst, en schermvereniging La Prime verzorgen het programma. Tussen het sporten door wordt er gezorgd voor een gezonde snack en water. Ook deze activiteit is gratis. Opgeven kan via www.sportservicedevallei.nl/sportweek.

Meer informatie

Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met buurtsportcoach Jordan van Langevelde, buurtsportcoach van Sportservice De Vallei via 06 – 468 150 43 of jordan.vanlangevelde@sportservicedevallei.nl.

Plaats een reactie