Niet alleen tijdens de schooldag, ook daarna verzorgen we een divers aanbod om het sporten en bewegen te stimuleren en vooral ook te blijven werken aan een brede motorische ontwikkeling.

Altijd staat plezier in bewegen voorop!

Sportieb SAM

Sportbieb SAM is een opbergruimte voor sportmateriaal waar kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar sport- en spelmateriaal kunnen lenen.

Bij elke sportbieb is ruimte voor de kinderen om met het sport/spel materiaal te kunnen sporten en spelen. Kinderen kunnen vrij spelen als de sportbieb open is, ook worden er verschillende activiteiten gedaan o.b.v. de buurtsportcoach of vrijwilligers. Een school kan ook het initiatief nemen om een Sportbieb op het schoolplein te openen die ook toegankelijk is voor kinderen uit de buurt.

Sportbieb SAM

SAM Multisport

SAM Multisport is een veelzijdig naschools beweegprogramma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Bij SAM Multisport trainen kinderen iedere week verschillende beweegvormen zoals klimmen, rollen, springen, gooien, vangen, dansen, rennen en balanceren. Kinderen doen veel bewegingservaring op, leren beter bewegen en maken kennis met verschillende (nieuwe) sporten. Er zijn verschillende multisportprogramma’s voor verschillende doelgroepen; SAM Multisport Kids (groep 1-3), SAM Multisport Junior (groep 4-8). SAM Multisport Junior wordt aangeboden in samenwerking met verschillende sportverenigingen.