Nog geen reacties

Zwembad De Peppel wordt griezelslot

In Zwembad De Peppel in Ede is het op zaterdag 21 oktober weer griezelen geblazen. Het zwembad is omgebouwd tot griezelslot voor een nieuwe editie van spookzwemmen. Van 19.00 tot 22.00 is jeugd van 7 t/m 14 jaar van harte welkom om dit geweldige evenement van Sportservice De Vallei te beleven. Kaarten zijn in de voorverkoop met korting online verkrijgbaar via zwembadede.nl.

Bij binnenkomst worden de gasten verwelkomd door griezels. Spannende geluiden klinken door het zwembad. In het water ligt allerlei spelmateriaal en natuurlijk kan iedereen ook van de tuberide, banden- en familieglijbaan. In de horeca kunnen de gasten even bijkomen met een hapje en een drankje. Er is muziek en er zijn speciale effecten.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar via de website van het zwembad voor € 9,50. Op de dag zelf is het bij de kassa ook nog mogelijk om een kaartje te kopen. Dan bedraagt de toegangsprijs € 12,50.

Voor iedereen die zijn/haar kinderfeestje wil houden tijdens het spookzwemmen is er een speciale aanbieding. Kijk voor tickets en meer informatie op www.zwembadede.nl.

Bij de toegangscontrole kan om legitimatie worden gevraagd. Neem deze dan ook mee.

Plaats een reactie