4

Trek de wandelschoenen aan en ga de wandeluitdaging aan

Om inwoners van de gemeenten Ede, Rhenen en Wageningen – met of zonder gezondheidsproblemen en elke leeftijd – te stimuleren op pad te gaan organiseert Sportservice De Vallei, de Wandeluitdaging. Twaalf weken wandelen in groepsverband. De wandelschoenen aan en lekker naar buiten. Genieten van de omgeving, heerlijk ontspannen en toch gezond in beweging zijn.  Iedereen kan meedoen.

Er zijn groepswandelingen in Ede-Zuid, Ede Veldhuizen/Kernhem, Rhenen, Wageningen en Wekerom en gaan in de week van 22 april van start. Bij de wandeluitdaging wordt wekelijks gewandeld onder begeleiding van een buurtsportcoach van Sportservice De Vallei. Daarnaast lopen verspreid over de 12 weken sport- en zorgprofessionals mee, zoals praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau. Deelname voor 12 weken bedraagt eenmalig € 7,50 per persoon.

Wandellocaties en -data

In Rhenen wordt gestart op maandag 22 april om 10.00 uur. Ede- Zuid en Wekerom volgen woensdag 24 april, ook dan is de start om 10.00 uur. Op vrijdag kan gewandeld worden in Ede-Veldhuizen/Kernhem en in Wageningen. Bij die wandeling is de start om 9.30 uur.

Extra’s

Wie zich opgeeft voor de wandelingen kan ook nog voor extra’s kiezen. Zo is er een mogelijkheid voor een vrijblijvend en persoonlijk fitadviesgesprek met één van de buurtsportcoaches en/of een workshop gezonde leefstijl, verzorgd door een leefstijlcoach.

Meer informatie

Neem contact op met één van onze buurtsportcoaches voor meer informatie. Voor de gemeente Ede is dat buurtsportcoach Emil Jacksteit via emil.jacksteit@sportservicedevallei.nl of 06 – 302 163 13. Voor de gemeente Rhenen kan contact opgenomen worden met buurtsportcoach Larissa Wattilete via larissa.wattilete@sportservicedevallei.nl of 06 – 829 476 79 en in Wageningen met buurtsportcoach Sylvano Hendriks, bereikbaar via sylvano.hendriks@sportservicedevallei.nl of 06 – 468 150 44.

Meedoen

Wilt u meedoen met de wandeluitdaging 2024? Vul dan onderstaand formulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
In welke plaats wilt u graag meedoen met de wandeluitdaging?
Ik wil graag een fitadviesgesprek
Ik wil deelnemen aan de workshop 'gezonde leefstijl'
Ik ga akkoord dat Sportservice De Vallei gemaakte foto's/video's gebruikt voor promotionele doeleinden

Reacties ( 4 )

 1. Beantwoorden
  Monique says:

  Jammer dat het overdag is en doordeweeks. Lastig als je een voltijd baan hebt.

  • Beantwoorden
   Communicatie says:

   Dag Monique. Dank voor je reactie. Je opmerking zet ik ter bespreking door naar de buurtsportcoaches. Dat zal voor deze editie niets meer veranderen in dagen en tijden, maar een volgende keer wellicht wel.

 2. Beantwoorden
  Lennart says:

  Ik sluit me aan bij Monique. Graag in de vooravond en/of in het weekend.
  Zou best initiatief willen nemen voor een groepje op zondagmorgen van 9:00 tot 11:00.

Plaats een reactie